La tranquilidad de estar bien asesorado
 

ADROHER  ASSESSORS i ECONOMISTES : Assessorament de qualitat basat en l'experiència.

ADROHER  ASSESSORS i ECONOMISTES és una assessoria comptable, fiscal, laboral, jurídica i administrativa, que neix amb l'objectiu de col·laborar amb petites i mitjanes empreses.


        Els professionals que integrem l'estructura de "Adroher Assessors i Economistes", tenim una àmplia experiència en el món de l'assessoria i consultoria integral, abastant un gran ventall de productes i serveis. Hem col·laborat amb clients importants del territori nacional. L'experiència ens ha demostrat que, com més aviat s'identifiquen els problemes, majors són les possibilitats de recuperació. Som àgils i diligents en la localització del problema, les accions a emprendre i el seguiment de les mateixes.


        Part dels problemes que pateixen les empreses són interns, manca de comunicació entre departaments, amb gerència, desgast comunicatiu amb clients, amb bancs, empreses subcontractades, etc. La nostra experiència i compromís amb les empreses, ens dóna la garantia que amb petits canvis, es milloren les ràtios de comunicació interna i externa, en relació amb el seu entorn, influint de manera positiva en la facturació.


      Li aportem la SOLUCIÓ INTEGRAL, ja que al nostre equip de treball s'integren economistes, comptables, administradors concursals, advocats, i tot un ventall de professionals que faciliten les solucions més adequades a tots els nostres clients.

Gemma Adroher 
Adroher Assessors i Economistes, SLU

 

Nuestra Oferta

¿Desea conocer mejor nuestra oferta? En nuestras secciones encontrará información detallada.

ADROHER ASSESSORS i ECONOMISTES

Avda. Jaume I, 64, 3er
17001 Girona

Tel.:  +34 972 106 903

Fax:  +34 972 219 876

E-mails: info@adroherassessors.com

adroher.economistas@gmail.com

También puede llamar al teléfono: 647747761 647747761, o bien, utilizar nuestro formulario de contacto.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© ADROHER ASSESSORS I ECONOMISTES